Custom Wedding Stationery

vraag de brochure aan

Een Tastbare Herinnering

Jullie uitnodigingen zijn meer dan gewoon papier.

Custom stationery wordt gemaakt met passie, zorg en grootse aandacht voor details. Het ontwerpproces is daarom niet zomaar een dienst, ik zie het graag als een ervaring.

We beginnen met een moodboard en inspiratiebeelden en werken hand in hand samen om jullie visie en liefdesverhaal op papier te zetten. Een stressvrij proces staat daarbij voorop. Ik onderhoud voor jullie het contact met de drukkerijen, papierleveranciers en andere fabrikanten. Verder worden alle details van de stationery tot in de puntjes door mij verzorgd en samengesteld.

Om een persoonlijke en hoogwaardige service te kunnen bieden, werk ik slechts met een beperkt aantal koppels per jaar.

A Few Favourites

Fine art trouwkaart op handgeschept papier met vellum overlay, envelop voering en lakzegels.
Fine art trouwkaart op maat met illustratie van trouwlocatie, custom monogram en gepersonaliseerde lakzegels - Huys ten Donck, Ridderkerk
Fine art trouwkaart op handgeschept papier, vellum en lakzegels - Castelo di Celsa,Italië

Tijdens de ontwerpfase ga ik voor jullie op zoek naar de mooiste materialen die het beste bij jullie ontwerpen en visie passen en zal ik adviseren over geschikte drukmethodes, zoals letterpress of foliedruk.

–Maya Angelou

Investering & Levertijd

Gemiddeld investeren bruidsparen van Pen to Paper tussen de €2000 – €5000 voor hun custom wedding stationery: de save the dates, de uitnodigingen, met de hand gekalligrafeerde enveloppen, versieringen, menukaarten, naamkaartjes, etc. Dat is inclusief de designs, illustraties, kalligrafie, druk- en materiaalkosten.

Voor save the dates en trouwkaarten kun je mij het beste 6 à 10 maanden van tevoren benaderen. Van de eerste schets tot aan de levering van de uitnodigingen neemt het proces gemiddeld 2 tot 3 maanden in beslag, afhankelijk van jullie persoonlijke wensen (illustraties, drukmethodes, papiersoorten en versieringen). Als ik jullie eenmaal heb leren kennen en weet wat voor jullie het belangrijkste is, kan ik een pakket samenstellen dat is afgestemd op jullie wensen en behoeften.

let's make some magic