Custom Wedding Stationery

Bijzondere momenten vragen om bijzondere en unieke ontwerpen. Met plezier creëer ik wedding stationery van de mooiste materialen en from scratch. Elk van mijn ontwerpen bevat o.a. met de hand getekende illustraties en geschreven kalligrafie, klassieke schilderijen en persoonlijke details die met name voor jullie betekenisvol zijn.

vraag de brochure aan

Een Tastbare Herinnering

JULLIE UITNODIGINGEN zijn MEER dan GEWOON PAPIER.

Custom stationery wordt gemaakt met passie, zorg en grootse aandacht voor details. Het ontwerpproces is daarom niet zomaar een dienst, ik zie het graag als een ervaring. We beginnen met wat inspiratiebeelden, schetsen en werken samen om jullie visie en liefdesverhaal op papier te zetten.

Om een hoogwaardige service en aandacht voor elk detail te waarborgen, werk ik slechts met een beperkt aantal bruidsparen per jaar.

Van save the dates en trouwkaarten tot day-of stationery en alle prachtige details die erbij horen... De mogelijkheden voor papierwaren zijn eindeloos. Personaliseer jullie stationery door middel van kleur, papiersoorten, drukmethodes en versieringen om iets werkelijk unieks te hebben.

A Few Favourites

Fine art trouwkaart op handgeschept papier met vellum overlay, envelop voering en lakzegels.
Fine art trouwkaart op maat met illustratie van trouwlocatie, custom monogram en gepersonaliseerde lakzegels - Huys ten Donck, Ridderkerk
Fine art trouwkaart op handgeschept papier, vellum en lakzegels - Castelo di Celsa,Italië

waarom custom?

“Het was een echte bijzondere uitnodiging geworden, niet eentje die je ‘zomaar’ even ergens laat ontwerpen. Het was voor ons een speciale dag met emotionele waarde, maar ie-de-reen heeft jouw wenskaarten meegenomen als herinnering van deze dag.”

vraag offerte aan

– Marlijn & Tom

04.

03.

02.

01.

een tastbare herinnering

Begeleiding & Expertise

Unieke illustraties & kalligrafie

Een weerspiegeling van jullie dag

Als aandenken ontvangen jullie – van het huis – twee extra stationery sets in een handgemaakte keepsake box, bekleed met linnen en een zijden lint sluiting om jarenlang te koesteren. Ga terug in de tijd en voel de details die alles samenbrachten op jullie huwelijksdag!

Een prettig en stressvrij proces staat voorop. Ik onderhoud voor jullie het contact met de drukkerijen, leveranciers en fabrikanten. Alle elementen van de stationery worden tot in de puntjes door mij verzorgd en samengesteld (zelfs het vullen van de enveloppen en plakken van de postzegels is mogelijk met de White Glove Service). Hierdoor houden jullie tijd over voor familie en andere voorbereidingen voor jullie speciale dag.

Van handgetekende illustraties tot handgeschilderde aquarellen, ze worden speciaal voor jullie gemaakt. Daarnaast wordt elk stukje kalligrafie geschreven met een kroontjespen, ingescand en gedigitaliseerd om te verwerken in de stationery.

Jullie hebben een duidelijke visie en vinden het ge-wel-dig om de toon te zetten voor jullie huwelijksdag, maar hebben de hulp van een ontwerper nodig om jullie droomuitnodigingen te creëren, die de beoogde stijl en het kleurenpalet weerspiegelen.

Tijdens de ontwerpfase ga ik voor jullie op zoek naar de mooiste materialen die het beste bij jullie ontwerpen en visie passen en adviseer ik over geschikte drukmethodes, zoals letterpress of foliedruk. Hebben jullie speciale verzoeken qua kleur of het soort papier? Ik denk graag mee!

–Maya Angelou

Veelgestelde Vragen

Feeling inspired en willen jullie graag samenwerken? Neem contact op voor meer informatie over de diverse mogelijkheden en prijzen. Ik kan niet wachten om jullie te leren kennen en de details van jullie bijzondere dag te horen!

LET’S BRING YOUR

STATIONERY DREAMS to LIFE

get in touch