THE ARTIST

Hi! Ik ben Naomi, het gezicht achter Pen to Paper. Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor pennen en papier gehad. Als kind was ik voornamelijk aan het tekenen en schilderen, zat ik vol bewondering naar het prachtige handschrift van mijn zus te staren en riep ik dat ‘wanneer ik groot ben’ ik naar de kunstacademie zou gaan. Dat laatste is niet gebeurd, maar ik heb mijn passie voor het creëren behouden.

Het combineren van kalligrafie en illustraties is voor mij een perfecte manier om mezelf uit te drukken. Het is voor mij namelijk de ideale combinatie van verschillende dingen waar ik van houd: fascinerende handschriften, diverse inkt- en papiersoorten, lakzegels, aquarel, het geluid van de kroontjespen die over het papier glijdt en simpelweg werken met mijn handen om iets prachtigs en betekenisvol voor mijn bruidsparen te creëren dat hun harten sneller doet kloppen.

Vanaf het moment dat de uitnodigingen op de mat vallen, krijgen jullie gasten een eerste indruk van jullie speciale dag. Van een gekalligrafeerde naamkaart tot aan een complete huisstijl; samen maken we unieke details voor jullie bruiloft die een weerspiegeling zijn van jullie samen.

Naast mijn liefde voor papier, verf en handschriften, ben ik ook gek op reizen, rommelmarkten, een goede cappuccino, en bloemen.

Behalve stationery op maat, zijn er ook mogelijkheden voor branding, gepersonaliseerde projecten en andere samenwerkingen. Heb je vragen of wil je een vrijblijvende kennismaking inplannen? Neem contact met mij op via de contact pagina of door een mail te sturen naar naomi@pentopaper.nl.