over pen to paper

Pen to Paper is een design en kalligrafie boutique in Rotterdam, Nederland, met een passie voor papier en ambacht.

Met een grote voorliefde voor florale motieven, klassieke architectuur en de tijdloosheid van geschreven woorden, is het haar trots om artistieke, bedachtzame ontwerpen te creëren en ze tot leven te brengen. Dankzij een intieme samenwerking met bruidsparen en hun trouwleveranciers, wordt elk ontwerp van de grond af aan gecreëerd met grote aandacht voor details.

Met prachtige stationery, die hun liefdesverhaal en persoonlijkheid weerspiegelt, laten bruidsparen bij hun gasten een blijvende impressie achter van hun bijzondere dag en nieuwe leven samen. Een indruk die begint bij de brievenbus. Bijzondere papierwaren die ook hun dierbaren door de jaren heen eindeloos zullen bewonderen en koesteren.

let's create some magic

wat wij doen

Mijn passie ligt bij illustratie, kalligrafie en papier. Ik ontwerp romantische en kunstzinnige papierwaren voor bruidsparen en andere speciale gelegenheden. Ik vind het geweldig om te helpen met het creëren van prachtige tastbare herinneringen aan hun speciale dag door middel van hun uitnodigingen. Samen creëren we persoonlijke en betekenisvolle details. Het is mijn wens om jullie te helpen jullie liefde te vieren.

Als ik niet bezig ben met het creëren van illustraties of ontwerpen, vind je me op reis met mijn gezin om nieuwe plekken in Nederland en over de hele wereld te ontdekken, werk ik aan mijn fotografie-'kunsten' met een analoge camera. Daarnaast ben ik dol op de geur van oud papier.

Mijn hart maakt een sprongetje als het gaat om bloemen – mocht het nog niet duidelijk zijn geweest – en zoeken naar antieke voorwerpen. Stoffig en verweerd, maar prachtig en vol verhalen.

work with me

mijn inspiratie

Reizen naar nieuwe plaatsen of landen. Plekjes met een 'old-world' feel zijn een favoriet!

"I need flowers, always, and always."

– Claude Monet

Delicate ornamenten met een klassieke en romantische uitstraling!

Publicaties

Ik ben zeer dankbaar dat mijn werk is gepubliceerd op verschillende trouwblogs. Allemaal in samenwerking met fantastische creatievelingen en leveranciers uit de trouwbranche. Onder andere bij...

Style Me Pretty

Magnolia Rouge

Dusty Blue

Amber & Muse

B.LOVED

Wedding Sparrow