manifesto

Pen to Paper is een high-end design en kalligrafie boutique met een passie voor papier en ambacht. Met een grote voorliefde voor florale motieven, klassieke architectuur en de tijdloosheid van geschreven woorden, is het haar trots om artistieke, bedachtzame ontwerpen te creëren en ze tot leven te brengen. Dankzij een intieme samenwerking met bruidsparen en hun trouwleveranciers, wordt elk ontwerp van de grond af aan gecreëerd. Dat vertaalt zich door in hoogwaardige materialen, vakmanschap en aandacht voor details.

Met prachtig bespoke stationery, die hun liefdesverhaal en persoonlijkheid weerspiegelt, laten bruidsparen bij hun gasten een blijvende impressie achter van hun bijzondere dag en nieuwe leven samen. Een indruk die begint bij de brievenbus. Bijzondere papierwaren die ook hun dierbaren zullen koesteren.

let's create some magic

wat wij doen

Jullie unieke verhaal op artistieke wijze vertellen met handgeschreven woorden en bedachtzame details.

Mijn passie ligt bij illustratie, kalligrafie en papier. Ik ontwerp romantische en elegante papierwaren voor zowel de klassieke als de moderne bruidsparen. Ik vind het geweldig om ze te helpen met het creëren van prachtige herinneringen aan hun speciale dag door middel van hun uitnodigingen. Hand in hand maken we unieke, persoonlijke en waardevolle details voor hun bruiloft. Het is mijn wens om jullie te helpen jullie liefde te vieren.

Als ik niet bezig ben met het creëren van illustraties of ontwerpen, vind je me op reis om nieuwe plekken in Nederland en over de hele wereld te ontdekken, werk ik aan mijn fotografie-'skills' met een analoge camera en ben ik afgelopen juni 2021 trotse mama geworden van kleine Noah. Ik drink vrijwel elke dag cappuccino's en heb ik een eindeloze voorraad aan losse thee. Verder ben ik dol op bloemen, antiekwinkels en de geur van oud papier.

work with me

mijn inspiratie

Reizen naar nieuwe plaatsen of landen. Plekjes met een 'old-world' feel zijn een favoriet!

"I need flowers, always, and always."

– Claude Monet

Delicate ornamenten met een klassieke en romantische uitstraling!

styled shoots & samenwerkingen

Publicaties

Ik ben zeer dankbaar dat mijn werk is gepubliceerd op verschillende trouwblogs. Allemaal in samenwerking met fantastische creatievelingen en leveranciers uit de trouwbranche. Onder andere bij...

Style Me Pretty

Magnolia Rouge

Dusty Blue

Amber & Muse

B.LOVED

Wedding Sparrow