ENVELOP ADRESSERING

Laat je enveloppen eruit springen tussen de gewone post met gekalligrafeerde adressen die één voor één uniek zijn met een persoonlijke touch. Wanneer het aankomt op envelop adressering, zijn er diverse mogelijkheden qua inkt, kalligrafiestijl, papierkleur en lay-out. Op basis van jullie wensen gaan we samen op zoek naar wat bij de uitnodigingen past.

Lever je zelf enveloppen aan? Schrijffouten maakt iedereen wel eens – daarom vraag ik om 20% extra enveloppen (vanaf 50 stuks) die gekalligrafeerd moeten worden, zodat er ruimte is voor correcties. Bij een bestelling van minder dan 50 enveloppen, zijn minstens 10 extra enveloppen vereist voor het kalligraferen daarvan. Bij een bestelling van bijv. 100 geadresseerde enveloppen, zullen er dus 120 blanco enveloppen geleverd worden aan Pen to Paper.

Wil je juist enveloppen bij Pen to Paper afnemen? Dan zijn de 20% extra enveloppen al in de prijs per envelop verwerkt.

Per 100 enveloppen neem ik ongeveer 5 à 7 werkdagen (afhankelijk van de drukte) de tijd om ze te kalligraferen en te controleren op fouten.

CONTACT

PRIJZEN

De onderstaande prijzen zijn inclusief btw en exclusief envelop en verzendkosten.

De volgende inktkleuren zijn bij de prijs inbegrepen: zwart, wit, walnoot (semi-transparant), goud, champagne, koper, brons en rosé goud.